€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Legspel Octagon
Aantal: 1
Uw prijs
62,50

Legspel Octagon

Artikelnr 43280
Levertijd direct leverbaar
€ 62,50

Met dit prachtige en kleurrijke legspel van Grimm's kun je de mooiste creaties maken. Laat je verrassen door de vele kleurschikkingen die je kunt maken. Je kunt met de blokken op het bord spelen, maar natuurlijk ook op tafel of op de grond zodat je weer hele andere dingen kunt uitproberen. Ook kun je de blokken van Grimms als bouwblokken gebruiken en 3-dimensionaal aan de slag. Ontdek de vele mogelijkheden!

Leerdoelen Fantasie en creativiteit, Fijne motoriek, Ruimtelijk inzicht
afmeting bord:29 x 29 cm, blokken 4,5 cm dik
materiaal: Europees Lindenhout uit duurzaam beheerde bossen
kleuren en olie: gecertificeerd EN 71
EANcode 4048565432801

Over Grimm's

Grimm's maakt al het speelgoed van natuurlijke materialen waardoor het speelgoed een levendige en pure uitstraling krijgt. Al het houten speelgoed wordt gemaakt van Europees hout (linden, es en ahorn) uit duurzaam beheerde bossen. Grimm's zorgt ervoor dat voor elke gebruikte boom een nieuwe wordt geplant. 

Ook de kleuren en de olie zijn natuurlijk en gifvrij en worden in dunne lagen aangebracht zodat het karakter en de structuur van het hout zichtbaar en voelbaar blijft. De kleuren zijn vochtvast, dus ook hele jonge kinderen kunnen er veilig mee spelen. 
Speelgoed van Grimm's straalt levendigheid en vrolijkheid uit door de mooie vormen en heldere kleuren.
Daarnaast is het speelgoed zeer duurzaam en veelzijdig waardoor het de fantasie en creativiteit van kinderen (en volwassenen) prikkelt. 
Speelgoed van Grimm's verveelt nooit!