€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys Mosaic in blikje
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Plan Toys Mosaic in blikje

Artikelnr 4131
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Dit kleine blikje van Plan Toys (4131) bevat 26 kleine mozaïek stukjes in verschillende geometrische vormen en kleurtjes, waarmee je allerlei mooie vormen kunt leggen! Een mooi klein spelletje dat de fijne motoriek en creativiteit bevordert, en dat door het kleine blikje gemakkelijk in de tas of spelletjeskast past! Het houten speelgoed van Plan Toys wordt duurzaam ontwikkeld en geproduceerd van rubberhout, en gekleurd met verf op waterbasis. Ivm de kleine afmetingen van de blokjes wordt dit product aangeraden voor kinderen vanaf 3 jaar.

Leerdoelen Ordenen, Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit, Concentratie
Afmetingen (verpakking):8,5 x 8,5 x 5 cm
Afmetingen stukjes:Ongeveer 1,8 x 0,6 x 1,8 cm
Aantal stukjes:26
EANcode 8854740041319

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.