€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Domino In actie
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Haba Domino In actie

Artikelnr 304197
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Domino In Actie is een variatie op het bekende domino legspel van Haba (304197) in het thema van hulpdiensten. Niet alleen let je op de getalletjes, zoals bij gewoon domino, maar je moet ook goed blijven opletten zodat de manschappen van de brandweer, ambulance en de politie bij de juiste voertuigen worden geplaatst! Met elke goeie beurt verdien je zwaailichten: goed opletten dus! Een superleuk gezelschapsspelletje vanaf 3 jaar.

Leerdoelen Ordenen
Aantal spelers:2 tot 6
Speelduur:ca. 10 minuten
Afmetingen:11.5 x 18 x 4 cm (doosje)
EANcode 4010168239040

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.