€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Insteekspel Kakelbonte wereld
Aantal: 1
Uw prijs
21,50

Haba Insteekspel Kakelbonte wereld

Artikelnr 303709
Levertijd Direct leverbaar
€ 21,50

Dit kakelbonte insteekspel van Haba 303709 heeft 5 insteekkaarten waarop je kleintje de gekleurde houten noppen kan gaan sorteren, insteken. Hiermee wordt spelenderwijs de fijne motoriek en het ordenen van kleur geoefend. De vijf kaarten hebben aan weerszijden een afbeelding, zodat er maar liefst 10 verschillende plaatjes vol . Met de gekleurde houten noppen kan evt ook gestapeld worden, zodat er een kleine toren ontstaat.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Kleuren herkennen, Fijne motoriek, Concentratie, Behendigheid
Afmeting insteekbord:15 x 15 cm
Materiaal: Beukenhout, multiplex en karton
Aantal houten noppen:14 stuks
EANcode 4010168234588

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.