€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Magneetdoos; snelle sportwagens
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Magneetdoos; snelle sportwagens

Artikelnr 301948
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

In dit leuke blik zit super veel puzzelplezier! Als je van snelle sportwagens houdt, zul je dit fantastisch vinden. Kies een van de 4 achtergronden en creƫer elke keer weer een andere scene met de verschillende raceauto's, toeschouwers en accessoires. Er zitten genoeg magnetische stukken in om steeds weer iets anders te kunnen maken. Dit blik is ook erg leuk en makkelijk om mee te nemen voor onderweg.

Leerdoelen Fijne motoriek, Fantasie en creativiteit
inhoud:1 blik, 4 achtergronden, 112 magnetische puzzelstukken
afmeting: doos 20,5 x 20,5 cm
materiaal: metaal,. magneetfolie
EANcode 4010168218984

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.