€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sorteerspel Vormenmix
Aantal: 1
Uw prijs
29,50

Sorteerspel Vormenmix

Artikelnr 300553
Levertijd Direct leverbaar
€ 29,50

Dit prachtige sorteerspel, Vormenmix, bestaat uit 16 sorteerblokken. De sterren,balken, cilinders en vierkantjes zal elke peuter uit dagen om te gaan puzzelen en passen. Zowel op grootte, als op kleur. Wie kan ze zo in het sorteerplankje steken, dat er altijd vier van dezelfde kleur op een rij liggen?

Leerdoelen Ordenen, Ooghandcoördinatie, Kleuren herkennen, Fijne motoriek
EANcode 4010168212289

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.