€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Sorteerspel Kleurentoverij
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Sorteerspel Kleurentoverij

Artikelnr 300498
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Met dit sorteerspel van Haba kun je niet alleen kleuren, maar ook vormen oefenen. Welke twee helften vormen een geheel? Wie de juiste paren heeft gevonden, mag ze in het sorteerplankje steken. Kinderen kunnen sorteren op kleur of vorm en ontwikkelen hun motoriek door de vormen in het bord te plaatsen. En natuurlijk kan uw kind ook gewoon lekker vrij bouwen en stapelen met de blokjes.

Leerdoelen Ordenen, Kleuren herkennen, Fijne motoriek
EANcode 4010168211794

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.