€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Puzzel Summer Lake 350st.
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Djeco Puzzel Summer Lake 350st.

Artikelnr DJ07617
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

Deze mooie puzzel Summer Lake van Djeco DJ07617 is een prachtig fantasie-tafereel met diverse dieren op een rivier. Een pandabeer in een bed op het water, flamingo's, vossen die muziek maken ,muis in een theekopje en diverse waterdieren. Er is heel veel te zien op deze mooi geïllustreerde puzzel van Djeco. De puzzel bestaat uit 350 kartonnen stukjes, dus dat is een flinke uitdaging! Om je een beetje te helpen zit er bij deze puzzel ook een poster van hetzelfde formaat als de puzzel, waarop je de puzzel ook kunt leggen voor wat extra hulp. Aan de slag! Het formaat van de puzzel is 97 x 33 cm.

Leerdoelen Fijne motoriek, Concentratie
Puzzel grootte:97 x 33 cm.
Doos grootte:35x14x7 cm.
Materiaal:Dik karton
EANcode 3070900076174

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.