€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Puzzel&poster Bluegrass band 200st.
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Puzzel&poster Bluegrass band 200st.

Artikelnr DJ07605
Levertijd direct leverbaar
€ 14,95

Met jouw geduld en concentratie en deze 200 mooie puzzelstukjes, kun je een prachtige afbeelding van Cecile Gambini in elkaar puzzelen. De Bleugrass Band, een kleurrijke afbeelding van allerlei grappig ge√Įllustreerde dieren die samen een band vormen en allemaal hun eigen muziekinstrument bespelen. Het resultaat is een leuke langwerpige puzzel. En als je er daarna genoeg naar gekeken hebt, kun je de puzzel weer mooi opbergen in de mooie stevige doos zodat je er de volgende keer weer mee aan de slag kunt. In de doos zit ook een poster van de afbeeling zodat je in het begin de puzzel daarop kunt maken als het nog te moeilijk is. Ga jij de uitdaging aan?

Leerdoelen Concentratie, Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie
afmeting:doos 35 x 14 x 7 cm, puzzel 97 x 33 cm
EANcode 3070900076051

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.