€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Puzzel Sprookjes Observatie
Aantal: 1
Uw prijs
12,95

Djeco Puzzel Sprookjes Observatie

Artikelnr DJ07561
Levertijd direct leverbaar
€ 12,95

Wat een geweldige puzzel is dit van Djeco! De Sprookjes observatiepuzzel bestaat uit 54 stukken en er zit een poster bij die je kunt ophangen, maar ook kunt gebruiken om de puzzel te kunnen maken. Als je een stapje verder bent, kun je het proberen zonder naar de poster te kijken! Als de puzzel klaar is, kun je nog heel veel plezier beleven aan de afbeelding met sprookjesverzameling. In de rand staan namelijk veel delen (stukjes/ onderdelen uit de afbeelding) die je kunt zoeken in de hoofdafbeelding, dit lukt alleen door heel goed te kijken!

Leerdoelen Concentratie, Denken en gedrag, Fijne motoriek
aantal stukjes:54
afmeting:poster en puzzel 61 x 38 cm
EANcode 3070900075610

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.