€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Puzzel Tijger
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Djeco Puzzel Tijger

Artikelnr DJ07201
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

Een prachtige doos met een ontzettend leuke puzzel van 24 stukjes. De tijger puzzel van Djeco. De doos van de puzzel is in de vorm van een tijger gemaakt, wat hem heel aantrekkelijk maakt en waardoor je hem niet te lang in de kast laat staan. De puzzel van Djeco is ontzettend mooi vormgegeven. De tijger sluipt zachtjes door het oerwoud op zoek naar zijn vrienden of een prooi. De bloemen lachen hem toe en de zon schijnt in zijn gezicht. In de bomen slingeren aapjes en zit een vrolijke papegaai te kletsen. Lukt het jou alle 24 stukjes op de juiste manier in elkaar te puzzelen?

Leerdoelen Ordenen, Ruimtelijk inzicht
EANcode 3070900072015

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.