€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Primo 3 puzzels 3-4-5st. Konijn
Aantal: 1
Uw prijs
9,95

Djeco Primo 3 puzzels 3-4-5st. Konijn

Artikelnr DJ07140
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,95

Deze lieve puzzeltjes van konijntjes van Djeco (DJ07140) zijn perfecte 'eerste puzzeltjes' voor je kleintje. De puzzeltjes hebben een oplopend aantal stukjes, zodat de moeilijkheid zich langzaam opbouwt. Volg de konijntjes door de verschillende seizoenen: eerst de winter, dan de zomer, waarin het konijntje worteltjes vindt, en tot slot de herfst, waar je een konijntje met een babytje puzzelt! De puzzelstukjes zijn gemaakt van stevig karton, zodat ze tegen een stootje kunnen: laat het puzzelen beginnen!

Leerdoelen Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie
Afmetingen:27 x 22 x 3,5 cm
Materiaal:Stevig karton
Inhoud:3 puzzels van 3, 4 en 5 stukjes
EANcode 3070900071407

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.