€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Puzzel Coucou-cow 2-dlg.
Aantal: 1
Uw prijs
13,95

Puzzel Coucou-cow 2-dlg.

Artikelnr DJ01259
Levertijd Direct leverbaar
€ 13,95

Heerlijke puzzelen met deze houten puzzel Coucou-Cow van Djeco. Na de knopjespuzzel heeft je kleintje wel weer wat meer uitdaging nodig en deze leuke Djeco puzzel is een mooie opvolger daarvoor. Er zijn zes boerderijdieren die alle bestaan uit twee stukken. Het silhouet van de dieren is in eerste instantie nog leeg, maar als je de dieren gevormd hebt, dan moet je goed gaan kijken waar het dier precies in zal passen. En ondertussen leer je de dieren kennen en kun je misschien nog de geluiden die de dieren van deze Djeco puzzel maken zelf nadoen.

Leerdoelen Ordenen, Ruimtelijk inzicht
Afmetingen:31,7 x 22,5 x 2,5 cm (doos)
EANcode 3070900012592

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.