€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Plan Toys dieren puzzel
Aantal: 1
Uw prijs
23,95

Plan Toys dieren puzzel

Artikelnr 5611
Levertijd direct leverbaar
€ 23,95

Wat een prachtige puzzel is dit! Plan toys gebruikt alles van de rubberboom om mooi speelgoed van te maken. Zo ook de wortel van de boom, prachtig en bijzonder materiaal en met gebruik van verf op waterbasis en alles gifvrij. Deze puzzel van Plantoys is een leuke uitdaging omdat je de puzzelstukken om kunt draaien waardoor je 6 verschillende dieren kunt maken. Maar je kunt natuurlijk ook allerlei andere combinaties maken van koppen en andere lijfjes. De dieren kunnen ook rechtop gezet worden en het puzzelbord kan ook nog aan twee kanten gebruikt worden. Aan de ene kant kun je puzzelen met dieren die uit 2 stukken bestaan en aan de andere kant kun je alleen de koppen erin puzzelen. Met deze mooie puzzel kun je als jonge peuter heel veel ontdekken en uitproberen!

Leerdoelen Denken en gedrag, Fijne motoriek, Ordenen
materiaal:gemaakt van de wortel van de rubberboom
afmeting:puzzelbord 27 x 16 cm , puzzelstukken ca 6 x 7 cm
EANcode 8854740056115

Over Plan Toys

Plan Toys is een speelgoedmerk dat streeft naar duurzaam speelplezier.
Al het speelgoed van Plantoys is gemaakt van het hout van de rubberboom. Deze houtsoort staat bekend om de eigenschap dat het niet splintert.
Daarnaast is rubberhout de meest ecologisch “vriendelijke” houtsoort die gebruikt wordt in de hedendaagse houtindustrie. Het hout wordt enkel gebruikt nadat de volledige cyclus van latex-productie is afgelopen is, waar andere houtsoorten enkel gekapt worden voor het hout. 
Plan Toys gebruikt zoveel mogelijk van de boom, dus ook wat onder de grond groeit; de wortels. Deze worden verpulverd en samengeperst waardoor er weer een heel mooi, stevig, nieuw materiaal ontstaat om weer leuk speelgoed van te maken. Dit ziet er wel anders uit dan het hout, het heeft een wat meer gerecyclede look. 
De Horlepiep verkoopt veel verschillende artikelen van Plan Toys, zoals trekfiguren, stapel- en sorteerspellen, auto's, een garage en muziekinstrumenten.