€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Legpuzzel Dieren
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Legpuzzel Dieren

Artikelnr 4960
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Drie mooie puzzels van HABA met met liefde uitgevoerde tekeningen van dieren. De puzzels hebben respectievelijk 12, 15 en 18 stukjes. De ervaren puzzelaars kunnen de stukjes van de drie puzzels door elkaar gooien voor een extra uitdaging.

Leerdoelen Geen
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
MateriaalKarton
Type kindAlle kinderen
Afmeting20 X 25 cm
EANcode 4010168049601

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.