€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Puzzel Dino's 72 st.
Aantal: 1
Uw prijs
15,95

Puzzel Dino's 72 st.

Artikelnr 384215-7
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,95

Deze ontzettend stoere dinosaurus puzzel van Crocodile Creek heeft maar liefst 72 stukjes. Hoe langer je bezig bent hoe meer dino's er verschijnen! En als je heel goed kijkt zit er onder de grond zelfs een skelet! De puzzel van Crocodile Creek heeft prachtige kleuren wat hem extra leuk maak om te puzzelen. Begin jij met de hoekjes of toch me een dino? Puzzelen maar!

Leerdoelen Geen
Grootte35 cm x 48 cm
Hoeveelheid stukken:72
EANcode 732396421571

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.