€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Crocodile Creek 2-zijdige puzzel 24 st.
Aantal: 1
Uw prijs
13,50

Crocodile Creek 2-zijdige puzzel 24 st.

Artikelnr 384130-2
Levertijd Direct leverbaar
€ 13,50

2 onwijs leuke puzzels in 1! De 2-zijdige puzzel van Crocodile Creek. Aan de ene zijde de kop van een hele knappe, stoere tijger en aan de andere zijde de tijger en zijn vrienden. De puzzel heeft grote stukken wat hem toegankelijk maakt voor jongere kinderen. Kun jij alle stukjes op de juiste plek leggen?

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht
Aantal stukken: 24
Grootte: 30 cm x 30 cm
EANcode 732396413026

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.