€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Crocodile Creek 2-zijdige puzzel Aap vrienden
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Crocodile Creek 2-zijdige puzzel Aap vrienden

Artikelnr 384130-1
Levertijd direct leverbaar
€ 12,50

In dit mooie en compacte doosje van Crocodile Creek zitten 24 stevige tweezijdige puzzelstukken. Doordat ze dubbelzijdig zijn kun je er twee verschillende afbeeldingen mee maken. Aan de ene kant het vrolijke gezichtje van een aap en aan de andere kant 4 wilde dieren. Wat deze puzzel bijzonder maakt is ook dat de afbeeldingen rond zijn. De puzzel is milieuvriendelijk; de verpakking en de puzzel zijn gemaakt van 100% gerecycled karton. De afbeelding is gedrukt met inkt op Soja basis en watergedragen lak.

Leerdoelen Fijne motoriek, Concentratie
afmeting puzzel: 30 x 30 cm
aantal stukjes:24
afmeting doosje:17 x 17,5 x 5,5 cm
EANcode 732396413019

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.