€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Brandweerauto puzzel
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Brandweerauto puzzel

Artikelnr 384115-8
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,50

In dit mooie en kleine doosje zit een puzzel van 12 stukjes met de afbeelding van een brandweerauto. De puzzel heeft een grillige en verrassende vorm, dus is geen standaard rechthoek.Hierdoor zijn de puzzelstukjes ook verschillend qua vorm en grootte. Door het kleine formaat, is de puzzel makkelijk op te bergen en mee te nemen.

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ordenen, Ooghandcoördinatie, Concentratie
Afmeting puzzel:22 x 30 cm
EANcode 0732396411589

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.