€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Crocodile Creek puzzel 12 st. Hippo Copter
Aantal: 1
Uw prijs
10,95

Crocodile Creek puzzel 12 st. Hippo Copter

Artikelnr 384114-3
Levertijd Direct leverbaar
€ 10,95

Wat vliegt dáár nou voorbij? Een nijlpaard in een helikopter?! Als je goed puzzelt, weet je het pas zeker! De puzzel bestaat uit 12 stukjes; geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De puzzel heeft allerlei rondingen waardoor de puzzelstukjes niet allemaal hoekig zijn, dat maakt het extra uitdagend. Hij is ook milieuvriendelijk: zowel de puzzel als de verpakking zijn gemaakt van 100% gerecycled karton en gedrukt met inkt op sojabasis en watergedragen lak.

Leerdoelen Fijne motoriek, Ordenen, Ruimtelijk inzicht
Materiaal:Gerecycled karton, inkt op sojabasis
Aantal stukjes:12
Afmetingen:22 x 30 cm
EANcode 732396411435

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.