€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Double Fun puzzel, Little Ballerina
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Double Fun puzzel, Little Ballerina

Artikelnr 384091-7
Levertijd direct leverbaar
€ 14,95

In dit mooie roze doosje met magneetsluiting zitten 48 stevige puzzelstukken om een prachtige balletafbeelding van te kunnen maken. Daarop staan 8 vrolijke ballerina's afgebeeld die allerlei verschillende posities en pasjes doen. Een puzzel om keer op keer met veel plezier te maken!

Leerdoelen Concentratie, Fijne motoriek, Ooghandcoördinatie
afmeting:18 x 11 x 13 cm (doos), 38 x 50 cm (puzzel)
EANcode 732396409173

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.