€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Crocodile Creek puzzel haaien 100 st.
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Crocodile Creek puzzel haaien 100 st.

Artikelnr 384054-8
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Een prachtige haaienpuzzel in deze mooie opbergkoker van Crocodile Creek (384054-8) is de droom van elke haaienliefhebber! De puzzel bestaat uit 100 puzzelstukjes, waarop 36 haaien staan afgebeeld. Ook zit er een handige legenda van deze haaien die staan afgebeeld op de puzzel in de doos van Crocodile Creek, zodat je ook op kunt zoeken hoe ze allemaal heten. Ook nog heel leerzaam dus, zo vergroot je je haaienkennis en weet jij zo het verschil tussen bijvoorbeeld een tijgerhaai, een walvishaai en een toonhaai. Kom maar op met deze leuke puzzel van Crocodile Creek!

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ordenen, Concentratie
Afmetingen:48 x 35 cm
EANcode 732396405489

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.