€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Puzzel wilde dieren 100 st
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Puzzel wilde dieren 100 st

Artikelnr 384054-2
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

In deze leuke en handige ton van Crocodile Creek zitten 100 stevige puzzelstukjes waar jij een fantastische puzzel mee kunt maken. Er ontstaat een afbeelding met allerlei soorten wilde dieren die je kunt bekijken. De puzzel heeft hele mooie kleuren. Na afloop kun je de puzzelstukjes weer handig opbergen in de ton.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Concentratie
aantal stukjes:100
afmeting :ton: hoogte 20 cm, diameter 12, 5 cm , puzzel: 35 x 48 cm
EANcode 0732396405427

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.