€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Puzzel en speelset boerderij in 1
Aantal: 1
Uw prijs
19,95

Puzzel en speelset boerderij in 1

Artikelnr 384051-6
Levertijd Direct leverbaar
€ 19,95

Deze boerderijpuzzel/speelset bestaat uit een tractor waarin 24 puzzelstukjes en 5 speelfiguren zijn opgeborgen. Deze puzzel is leuk voor kleine puzzelwonders vanaf 2 jaar. De achterklep van de tractor sluit met klittenband. Als de puzzel gemaakt is, kan het spelen beginnen. De tractor met draaiende wielen kan naar de stal met hooizolder en de moestuin rijden, die zijn afgebeeld op de puzzel. Gegarandeerde speelpret!

Leerdoelen Ruimtelijk inzicht, Ordenen, Concentratie
Materiaal:Stevig karton
Afmeting:28 x 15,5 x 14,5 cm
EANcode 732396405168

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.