€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Ruimtepuzzel 200 st.
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Ruimtepuzzel 200 st.

Artikelnr 382872
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

In deze mooie opbergkoker zitten 200 puzzelstukjes waarmee je een interessante afbeelding van het zonnestelsel kunt maken. Er zit ook een poster bij van de afbeelding zodat je kunt zien hoe de puzzel moet worden, maar natuurlijk ook erg leuk om op jouw kamer te hangen!

Leerdoelen Concentratie, Ooghandcoördinatie
Type kindAlle kinderen
Afmetingposter; 40 x 61 cm, puzzel: 33 x 48 cm
EANcode 732396287214

Over Crocodile Creek

Crocodile Creek is een merk dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het merk maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en staat voor de veiligheid van kinderen en daarom werken zij uitsluitend met gifvrije materialen. Zo zijn de gebruiksvoorwerpen, zoals de broodtrommels, gemaakt van hoge kwaliteit kunststof, dat vrij is van BPA, PVC en phtalaten. De drinkbekers zijn gemaakt van roestvrij staal. De producten van Crocodile Creek zijn te herkennen aan hun vrolijke kleuren en ontwerpen. De printen komen terug op de verschillende artikelen zoals drinkbekers, broodtrommels en de rugzakjes. zodat je een mooie passende set voor naar school kunt samenstellen. 
De Horlepiep verkoopt ook graag de puzzels van Crocodile Creek, vanwege de mooie ontwerpen, de goede kwaliteit en mooi uitgevoerde opbergdozen.