€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba 4 lagen puzzel Vroijk landleven
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Haba 4 lagen puzzel Vroijk landleven

Artikelnr 303178
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Deze houten vier lagen puzzel Vrolijk Landleven van Haba gaat van klein naar groot in 3D. Je oefent het ruimtelijk inzicht door het inzicht van klein naar groot goed in te schatten, te passen en te meten en natuurlijk kun je ondertussen de boerderijdieren die je tegenkomt benoemen en geluiden maken! Deze Haba puzzel bestaat uit één puzzelbord en vier vrolijke puzzelstukken. De afzonderlijke Haba puzzelstukken leg je telkens over het vorige, kleinere puzzelstuk heen.

Leerdoelen Ordenen, Ruimtelijk inzicht
Afmetingen:18 x 14,4 x 1,4 cm
Materiaal:multiplex
EANcode 4010168229942

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.