€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba 4 lagen puzzel In actie
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Haba 4 lagen puzzel In actie

Artikelnr 302534
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Deze houten 4-laags puzzel van Haba 'In actie' (302534) is erg leuk voor de allerkleinsten, leuke opvolger na de knopjespuzzel. Je kleintje oefent meteen het ruimtelijk inzicht, van klein naar groot goed inschatten. Traint de fijne motoriek en het onderscheiden van maten en kleuren en diverse voertuigen. De puzzel bestaat uit één puzzelbord en vier vrolijke stukken met voertuigen erop afgebeeld. De afzonderlijke Haba puzzelstukken leg je telkens over het vorige, kleinere puzzelstuk heen.

Leerdoelen Ordenen, Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Concentratie, Behendigheid
Afmeting:18 cm. x 14,5 cm.
EANcode 4010168223940

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.