€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Houten puzzel Bouwen & rijden
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Houten puzzel Bouwen & rijden

Artikelnr 301669
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Dit is een houten puzzel voor stoere,allerkleinsten jongens, zij zijn nl. al jong gefascineerd door bouwwerkzaamheden, maar ook door alles wat rijdt en rolt. Bij deze houten puzzel kun jezelf kiezen welke kant van de onderplaat(bouwplaats of de straat) je gaat maken. De basisplaat en de puzzelblokken zijn aan weerszijden bedrukt.Zo kun je steeds weer een andere puzzel maken, je kiest of de bouwplaats of de straat.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Behendigheid
Materiaal :Basisplaat: Multiplex, puzzelblokken: Beukenhout
Afmeting: L21 x B31,5 x H2,5 cm.
EANcode 4010168216720

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.