€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Houten puzzel Stad & Dorp
Aantal: 1
Uw prijs
24,95

Houten puzzel Stad & Dorp

Artikelnr 300682
Levertijd Direct leverbaar
€ 24,95

Dit is een houten puzzel voor de allerkleinsten puzzelaars. Bij deze houten puzzel kun jezelf kiezen welke kant van de onderplaat (stad of dorp) je gaat maken.De basisplaat en de afzonderlijke puzzelblokken zijn aan weerszijden bedrukt. Zo kun je steeds weer een andere puzzel maken je kiest of het dorp of de stadzijde.

Leerdoelen Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek, Behendigheid
Materiaalbasisplaat:Multiplex, puzzelblokken: Beukenhout
Afmeting:L21xB28xH2,5cm
EANcode 4010168213750

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.