€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco blokpuzzel Wouaf & Co
Aantal: 1
Uw prijs
12,50

Djeco blokpuzzel Wouaf & Co

Artikelnr DJ01903
Levertijd direct leverbaar
€ 12,50

Deze leuke blokpuzzel van Djeco daagt je uit! Lukt het jou om een eend, konijn, kikker, schildpad, hond en paard bij elkaar te zoeken? De kleuren helpen je een beetje om de puzzelblokken op de juiste manier aan elkaar te leggen. Als het is gelukt, kunnen de kleine puzzelbeginners vrolijk naar de dieren kijken die hen nieuwsgierig begroeten. Je kunt met deze blokken van Djeco 6 verschillende dieren maken. Een leuke activiteit waarbij je flink moet draaien met de blokken om het juiste stukje te vinden. Is het puzzelen nog moeilijk? Dan kun je vast al een torentje bouwen!

Leerdoelen Concentratie, Denken en gedrag, Ordenen
materiaal:hout
afmeting:ca 4,5x 4,5 cm per blok
EANcode 3070900019034

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.