€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Relief puzzel Woodypile
Aantal: 1
Uw prijs
14,95

Djeco Relief puzzel Woodypile

Artikelnr DJ01056
Levertijd Direct leverbaar
€ 14,95

Deze vrolijke relief puzzel 'Woodypile' van Djeco (DJ01056) bevat vijf dieren-puzzelstukken: een beer, een olifant, een pinguin, een aapje en een kikker. De puzzelstukken zijn vrolijk gekleurd en wat dikker dan het puzzelplankje waar ze in kunnen, zodat ze gemakkelijk vast te pakken zijn en lekker in de hand liggen. En dat is nog niet alles: deze dieren kun je ook buiten de puzzel als stapeltorentje gebruiken! Door hun platte bovenkantjes kunnen ze op allerlei manieren op elkaar gestapeld worden: perfect om balans en fijne motoriek mee te oefenen.

Leerdoelen Ordenen, Ooghandcoördinatie, Fijne motoriek
Materiaal:Hout
Afmetingen:22.5 x 22 cm
EANcode 3070900010567

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.