€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba knoppuzzel Huisdieren
Aantal: 1
Uw prijs
15,50

Haba knoppuzzel Huisdieren

Artikelnr 306541
Levertijd Direct leverbaar
€ 15,50

Deze knoppuzzel huisdieren van Haba (306541) heeft makkelijke vormen en extra grote knoppen zodat je kindje deze puzzelstukken makkelijk kan vastpakken. Met deze beestachtig leuke inlegpuzzel leren de allerkleinsten al spelend verschillende huisdieren kennen. De 6 huisdieren: een poes, hond, cavia, konijn, vis en vogel zijn uitgevoerd in prachtige pasteltinten. Deze puzzel is leuk om te leren puzzelen en de jonge puzzelaar ontwikkelt al spelend zijn motoriek.

Leerdoelen Fijne motoriek, Concentratie, Behendigheid
Afmeting puzzel:25 x 20 cm.
puzzelstukje:8 cm. lengte
Materiaal:Beukenhout, lindenmultiplex
EANcode 4010168260174

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.