€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Knoppuzzel boerderij
Aantal: 1
Uw prijs
8,95

Knoppuzzel boerderij

Artikelnr 301939
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,95

Een puzzelplankje met 4 verschillende puzzelstukjes met grote houten knoppen zodat ze door kleine handjes goed vast gepakt kunnen worden. Oefen meteen de dierengeluiden en leer spelenderwijs de namen van de jonge dieren op de boerderij.

Leerdoelen Fijne motoriek, Concentratie
materiaal:berken multiplex
afmeting:30 x 10 cm
EANcode 4010168218892

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.