€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Houten puzzel 'op de werf'
Aantal: 1
Uw prijs
12,99

Houten puzzel 'op de werf'

Artikelnr 301648
Levertijd Direct leverbaar
€ 12,99

Deze houten puzzel zorgt voor uren lang puzzelpret in 3D. Traint de fijne motoriek en het onderscheiden van maten en kleuren. De puzzel bestaat uit één puzzelbord en vijf vrolijke puzzelstukken.Ontdek zelf wat er allemaal moet gebeuren op een bouwplaats, werf. De afzonderlijke puzzelstukken worden over elkaar heen in de openingen gepuzzeld.

Leerdoelen Ordenen, Fijne motoriek
Afmeting:puzzelbord: L 15 x B 15 x H 2,5 cm
Materiaal:Multiplex
EANcode 4010168216270

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.