€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco kaartspel Hiboufou
Aantal: 1
Uw prijs
11,50

Djeco kaartspel Hiboufou

Artikelnr DJ05190
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,50

Kun jij de meeste kaarten bemachtigen? Hiboufou van Djeco, opletten geblazen! Iedere speler heeft 3 kaarten met uilen in allerlei verschillende kleuren. Twee uilen mogen alleen maar naast elkaar worden gelegd als ze een gemeenschappelijke kleur hebben. Allebei paars of allebei groen? Dan mag het! Lukt het jou om in je beurt alle 3 je kaarten op tafel te leggen? Dan mag je de stapel kaarten pakken waarop jij de laatste kaart hebt afgelegd. De speler die aan het einde de meeste kaarten heeft bemachtigd die wint Hiboufou van Djeco! Kan jij van de rest winnen?

Leerdoelen Tactiek, Kleuren herkennen, Concentratie
Aantal spelers:2 - 5
Aantal kaarten:60
Duur:+/- 15 min
EANcode 3070900051904

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.