€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Pouet! Pouet!
Aantal: 1
Uw prijs
13,50

Djeco Pouet! Pouet!

Artikelnr DJ05152
Levertijd Direct leverbaar
€ 13,50

Pouet! Pouet! Pak een kaart en kijk zonder dat de rest het ziet. Moet je uitbeelden, het geluid imiteren of mag het allebei tegelijk? Kan de rest raden dat jij een varkentje na doet? Of dachten ze dat je aan het snurken was? Pouet! Pouet! van Djeco is een ontzettend leuk en snel spel. De allerkleinste kunnen ook gezellig meedoen omdat je niet hoeft te kunnen lezen. Slaak een kreet of doe een gebaar zo goed mogelijk na zodat de rest kan raden wat er op jou kaart staat afgebeeld. Een spelletje voor gigantisch veel plezier!

Leerdoelen Tactiek, Fantasie en creativiteit
Afmeting doos: 15,5 cm x 12 cm
Aantal kaarten:120
EANcode 3070900051522

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.