€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco kaartspel Piou piou
Aantal: 1
Uw prijs
9,50

Djeco kaartspel Piou piou

Artikelnr DJ05119
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,50

Dit Piou Piou spel van Djeco (DJ05119) is een compact kaartspel met leuke elementen. Niet alleen leuk voor thuis, maar ook heel handig om mee te nemen. Iedere speler moet met zijn 4 kaarten een set van hanen, kippen of nesten laten zien om eieren te kunnen leggen. De Djeco kuikens kunnen pas geboren worden als je 2 kaarten kip kunt leggen en erbij kakelt als een kip. Er dreigt echter gevaar, want je tegenspeler kan met een kaart vos je eieren stelen! Soms is er dus paniek in het kippenhok met dit leuke Piou Piou spel van Djeco.

Leerdoelen Tactiek
Inhoud:47 kaarten en 18 eieren/kuikens
Spelduur: 10 minuten
Aantal spelers:2-5
Afmetingen:12 x 8,7 x 2,8 cm
EANcode 3070900051195

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.