€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Mistigri - zwarte pieten spel
Aantal: 1
Uw prijs
8,50

Djeco Mistigri - zwarte pieten spel

Artikelnr DJ05105
Levertijd Direct leverbaar
€ 8,50

Mistigri van Djeco is eigenlijk een heel oud spelletje, maar dan in een nieuw jasje. Er zijn 16 sets van telkens twee kaarten die bij elkaar honden en er is één poezenkaart die je vooral niet in je bezit wil hebben! Dit Mistigri spel van Djeco bestaat uit 33 kaarten in totaal. Probeer de bij elkaar horende sets kaarten bij elkaar te leggen zonder de kaart van de kat over te houden. Want wie die kaart aan het eind van dit Djeco spel Mistigri nog in de hand heeft, is de verliezer van het eenvoudige en spannende kaartspelletje.

Leerdoelen Ordenen
Inhoud:33 kaarten
Aantal spelers:2 - 4 spelers
Spelduur:ca. 10 minuten
EANcode 3070900051058

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.