€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco Spooky Boo Kaartspel
Aantal: 1
Uw prijs
11,95

Djeco Spooky Boo Kaartspel

Artikelnr DJ05098
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,95

Bij het kaartspel Spooky Boo van Djeco (DJ05098) is het de bedoeling dat je met jouw kaarten ónder de 5 punten weet te komen. Je mag je kaarten echter niet de hele tijd inzien; je moet dus goed onthouden wat je nodig hebt! Elke speler heeft 4 kaarten gesloten voor zich liggen, die hij aan het begin van het spel mag bekijken. Vervolgens mogen de spelers om de beurt een kaart van de stapel pakken, en besluiten of ze hem willen omwisselen met één van de kaarten die ze voor zich hebben liggen. Met sommige kaarten mag je ook een andere actie uitvoeren; daar kun je ook voor kiezen, in plaats van het omruilen. Wie als eerste met zijn vier kaarten 5 punten of minder heeft, wint het spel! Een leuk kaartspelletje vanaf 8 jaar.

Leerdoelen Geen
EANcode 3070900050983

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.