€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Djeco kaartspel Kidimime
Aantal: 1
Uw prijs
9,50

Djeco kaartspel Kidimime

Artikelnr DJ05089
Levertijd Direct leverbaar
€ 9,50

Dit kaartspel Kidimime van Djeco (DJ05089) zal voor veel gegiechel en plezier zorgen. Met dit kaartspel train je je non-verbale communicatie en mag je raden welk personages er worden uitgebeeld. Een scherpe geest en een goede concentratie zijn de sleutels tot succes. Je speelt het spel in teams van 2 spelers, probeer aan je medespelers duidelijk te maken welke personage het is zonder te praten. Het spel bestaat uit 40 mime kaarten en 16 personagekaarten. Er zijn vier personages elk met een eigen kleur en naam.

Leerdoelen Reactievermogen, Grove motoriek en beweging, Fantasie en creativiteit, Denken en gedrag, Concentratie
Leeftijd:6-99 jaar
Aantal spelers:4-6 spelers
Spelduur:10 minuten
Aantal kaarten:52 st.
EANcode 3070900050891

Over Djeco

Djeco is een Frans merk dat verrassend, origineel en educatief speelgoed maakt met de mooiste designs en de hoogste kwaliteit. Achter Djeco schuilt een creatief team dat voor de mooie ontwerpen zorgt. Zij maken soms gebruik van getalenteerde illustrators, ontwerpers en grafische kunstenaars om hun collecties nog meer te verbeteren.
Djeco verpakt speelgoed van vroeger in een modern jasje in een mooi design.   
De Horlepiep verkoopt van Djeco vooral het houten speelgoed,
knutseldozen, stapelblokken, puzzels en een aantal spelletjes en legspellen. Djeco maakt bijzondere verpakkingen, waardoor het stuk voor stuk mooie cadeautjes zijn.