€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Vliegende eieren!
Aantal: 1
Uw prijs
5,95

Vliegende eieren!

Artikelnr 5974
Levertijd Direct leverbaar
€ 5,95

Dit leuke spel vliegende eieren van Haba (5974) zorgt voor veel plezier aan tafel! Alle hazen opgelet, want nu vliegen de eieren door de lucht! De chaotische familie Paashaas probeert alle gekleurde laagvliegers te vangen. Wie de paaseieren het handigst wegschiet, wint deze merkwaardige hazenwedstrijd. Een geweldig eierschietspel voor 2 - 5 spelers van 4 - 99 jaar.

Leerdoelen Behendigheid
Aantal spelers2 tot 5
SpelduurCa. 10 min.
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168059747

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.