€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Hoog in de lucht
Aantal: 1
Uw prijs
7,50

Hoog in de lucht

Artikelnr 5965
Levertijd Direct leverbaar
€ 7,50

Hoog in de lucht, klaar af! , klinkt het startsein: koene katten, drieste dassen en heldhaftige honden staan klaar voor een fantastische wedstrijd rond de wereld! Maar de luchtschepen kunnen pas wegvliegen als er net zoveel ballonnen aan de mand zijn bevestigd als het aantal passagiers. Wie slaagt erin om de meeste avonturiers de lucht in te sturen en het spel precies op het juiste moment te beƫindigen? Een tactische memoluchtrace van HABA voor 2 - 4 avonturiers van 6 - 99 jaar. Met variant voor professionele durfals.

Leerdoelen Geheugen, Taktiek
Aantal spelers2 tot 4
Spelduur10 - 15 min.
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168059655

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.