€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Last Letter kaartspel
Aantal: 1
Uw prijs
11,50

Last Letter kaartspel

Artikelnr 541526
Levertijd Direct leverbaar
€ 11,50

Laatste Letter kaartspel is een snel reactiespel rondom woorden, het prikkelt je brein, creativiteit en je lachspieren. Wie als eerste een woord roept wat betrekking heeft op de 61 leuke en uniek geillustreerde kaarten, mag de kaart wegleggen. En de volgende medespeler moet met de laatste letter van het laatst genoemde woord een nieuw woord vormen. Dus als de startspeler het woord Circus noemt, moet de volgende speler op hun kaarten gaan zoeken naar een woord met beginletter S.Als je geen woord meer weet of geen antwoord vind binnen 10 seconden, verlies jij de ronde. Degene die de meeste woorden maakt wint de ronde. Diegene die op het einde van het spel al zijn kaarten kwijt is wint het spel Last Letter.Het spel Last Letter bevat weinig spelregels en speel je snel. Het kan gebruikt worden als taalspel voor kinderen of als partyspel voor families. Het is ook een geschikt spel om te gebruiken in een taalles om een vreemde taal te oefenen.

Leerdoelen Reactievermogen, Letters en woordbegrip
Type kindAlle kinderen
Afmeting15x11x4
EANcode 5425004735171

Over Thinkfun

Thinkfun ontwikkeld al sinds 1985 producten die het brein stimuleren, aanzetten tot leren en  zorgen voor ontspannend spelplezier zowel op school als thuis.
Alle Thinkfun spellen stimuleren je probleemoplossend en kritisch te denken, zowel voor jong als oud.
De Thinkfun spellen hebben meerdere opdrachten en moeilijkheidsgraden ( van Beginner tot Expert) en zijn onder andere ook erg geschikt voor hoogbegaafde kinderen. Deze spelletjes helpen het brein in vorm komen, leren de juiste connecties leggen. De spelletjes van Thinkfun laten de hersenen van vele leeftijden kraken.