€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Slot siddersteen het kaartspel
Aantal: 1
Uw prijs
7,50

Slot siddersteen het kaartspel

Artikelnr 4736
Levertijd Direct leverbaar
€ 7,50

Op naar het grote spookexamen! De kleine spoken moeten bewijzen dat ze de slotbewoners met een luid ‘Boe!’ ook echt kunnen laten schrikken. Maar dat is helemaal niet zo eenvoudig, want telkens mogen er slechts bepaalde bewoners aan het schrikken worden gemaakt. Wie heeft een goed geheugen, laat de meeste bewoners schrikken en wordt zo meesterspook?Slot Sidderstein heeft 20 bewoners. In iedere ronde wordt een nieuwe spookkaart omgedraaid waarop 12 slotbewoners staan afgebeeld. Alle spelers proberen om deze bewoners te onthouden. Nadat de spookkaart weer is omgekeerd, laten de spelers om de beurt een slotbewoner schrikken waarvan ze denken dat hij op de kaart staat afgebeeld. Aan het eind van de ronde mag iedere speler voor elke juist herkende slotbewoner, zijn/haar spook één veld op het spokenpad vooruit zetten. Voor iedere verkeerde slotbewoner gaat het spook een veld terug. Het doel van het spel is om na 12 spookronden vooraan op het spokenpad te staan.

Leerdoelen Concentratie, Geheugen
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers2 tot 4
Spelduur10 - 15 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168047362

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.