€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Dier op dier kaartspel
Aantal: 1
Uw prijs
7,50

Dier op dier kaartspel

Artikelnr 4730
Levertijd Direct leverbaar
€ 7,50

Wel heb je ooit! De jonge dieren dansen op de neus van de krokodil in het rond! Maar opgelet, want voor je het weet valt alles en iedereen naar beneden.Spel 1: DierenstapelenWelke handige speler stapelt als eerste zijn/haar kaarten op de krokodil en wint het spel?Spel 2: StapelprofsWelke speler trekt als eerste de bij zijn/haar moederdieren passende jonge dierenkaarten uit de stapel kaarten op de krokodil en wint dit lastige behendigheidsspel voor echte experts?

Leerdoelen Behendigheid
Aantal spelers2 tot 4
Spelduurca. 10 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168047300

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.