€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Boomgaard - Het kaartspel
Aantal: 1
Uw prijs
7,95

Boomgaard - Het kaartspel

Artikelnr 4728
Levertijd Direct leverbaar
€ 7,95

In de boomgaard hangen de bomen vol met rijpe vruchten. Maar ze moeten snel worden geplukt, want de raaf is al op weg om al het lekkere fruit voor jullie neus weg te kapen!De kinderen proberen met een beetje geluk en overleg het fruit van de bomen te plukken, voordat de raaf de boomgaard bereikt.

Leerdoelen Samenwerken
WaarschuwingBevat kleine verslikbare onderdelen
Aantal spelers1 tot 6
Spelduur10 - 15 minuten
Type kindAlle kinderen
EANcode 4010168047287

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.