€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
HABA Troef
Aantal: 1
Uw prijs
5,95

HABA Troef

Artikelnr 306143
Levertijd Direct leverbaar
€ 5,95

Dit monsterlijke kaartspel Troef van Haba (306143) is een grappig kaartspel voor jonge kinderen vanaf 3 jaar. Je trekt een monsterkaart van de stapel en bekijkt deze en dan ga je je medespelers vertellen welk monsterkenmerk je wilt vergelijken. De monsterkenmerken zijn: ogen, tanden, hoorns, armen en benen. Daarna leggen de anderen hun monsterkaarten voor zich neer, dan ga je gezamenlijk vergelijken welk monster de meeste van het gezochte kenmerk heeft. De speler met het winnende monster neemt alle kaarten die op tafel liggen en legt ze voor zich neer.

Leerdoelen Denken en gedrag, Concentratie
Kaartspel:ideaal voor kleine kinderhanden, max. 3 kaarten in de hand
Leeftijd:vanaf 3 jaar
Spelduur:5 - 10 minuten
EANcode 4010168256498

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.