€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
HABA Mau Mau Boerderij
Aantal: 1
Uw prijs
5,95

HABA Mau Mau Boerderij

Artikelnr 306109
Levertijd Direct leverbaar
€ 5,95

Dit Haba kaartspel Mau Mau Boerderij (306109) is een kleurrijk kaartspel voor jonge kinderen vanaf 3 jaar. iedere speler heeft 3 kaarten in de hand en het is de bedoeling of een zelfde diersoort op te leggen of zelfde kleur op de aflegstapel in het midden van de tafel. Als alle kaarten zijn weggespeeld is het spel afgelopen. Dan kijk je naar de stapel met dierkaarten. die je niet hebt kunnen wegspelen, wie de minste kaarten op deze stapel heeft. heeft gewonnen.

Leerdoelen Denken en gedrag, Concentratie
Kaartspel:vanaf 3 jaar
Spelduur:5 - 10 minuten
EANcode 4010168256245

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.