€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Karuba kaartspel
Aantal: 1
Uw prijs
17,95

Haba Karuba kaartspel

Artikelnr 303476
Levertijd Direct leverbaar
€ 17,95

Het Karuba kaartspel van Haba (303476) is een kleinere, gemakkelijker mee te nemen uitvoering van Haba's Karuba bordspel. Leuk voor onderweg, of als cadeautje! Karuba is een tactisch spel waarbij je moet proberen om zoveel mogelijk schatten te verzamelen door kaartjes aan te leggen, zodat jouw avonturiers zich als eerste een weg door de jungle kunnen banen en bij de tempel kunnen komen! Maar pas op, je medespelers zullen je dwarszitten door slim hun kaarten te kiezen: wie de minste kaarten heeft, verliest er namelijk nóg een!

Leerdoelen Tactiek
Aantal spelers2 tot 6
SpeelduurOngeveer 15 minuten
Afmetingen15 x 15 x 5,5 cm
EANcode 4010168232508

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.