€ 0,00 0 items
Naar kassa
Toegevoegd aan winkelmand
Haba Wilde dieren Knip Knap
Aantal: 1
Uw prijs
7,50

Haba Wilde dieren Knip Knap

Artikelnr 303327
Levertijd Direct leverbaar
€ 7,50

In de Jungle is het tijd om wat te gaan drinken! Alle dieren verzamelen zich rondom het meer. Knip Knap van HABA is een razendsnel spel! Van elk dier mag er maar 1 wat komen drinken uit het meer. Zodra er 2 dezelfde dieren zijn moet je ontzettend snel reageren door je hand op de krokodil te leggen en 'Knap'zeggen. De allersnelste speler mag alle dierkaarten pakken die er op dat moment aan het meer staan. Opletten dus! Zijn je dierkaarten op? Dan lig je helaas uit het spel. Lukt het jou om alle dierkaarten te bemachtigen? Knip Knap van HABA is een super leuk spel om samen met je vrienden of familie te spelen! Zie ik daar nou de 2e olifant aankomen?

Leerdoelen Reactievermogen, Concentratie, Behendigheid
Inhoud:32 dierkaarten, 1 meerkaart, 1 krokodil, 1 handleiding
Afmetingen:ca. 13,5 x 10,5 x 2,5 cm
EANcode 4010168231211

Over HABA

Haba, ook wel 'uitvinder voor kinderen' genoemd, is een houtfabrikant van o.a. hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, goed bedachte gezelschapsspellen, knikkerbanen en poppen voor kinderen. Al het beukenhout komt uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Ook de productie vindt plaats in Duitsland. 
Haba maakt duurzaam speelgoed met een bijzonder design. Al het speelgoed voldoet aan zeer strenge eisen qua kwaliteit en veiligheid. Haba gaat ervan uit dat kinderen de wereld leren ontdekken door te ervaren. Met Haba-speelgoed heeft u de garantie dat uw kind spelenderwijs en op een veilige manier de wereld kan verkennen.
De Horlepiep is Selection-dealer van Haba waardoor wij producten mogen verkopen die voor een selecte groep winkels wordt gemaakt.